FORGOT YOUR DETAILS?

Transport intern si international de persoaneRomania - Ungaria

Ungaria

  • Artand-Szolnoc-Budapesta-Gyo-Hegyeshallom
  • Artand-Szolnoc-Budapesta-Redics

Drum bun, alaturi de Nick Trans!

Nu exista om pe fata pamantului care sa spuna ca nu iubeste sa calatoreasca. Si, ce locatie mai buna de un city-break decat Budapesta? Ungaria este una din cele mai frumoase tari europene ce merita vizitata, iar Budapesta nu iese din discutie. Si, pe langa faptul ca este un obiectiv turistic impresionant, Ungaria nu este deloc departe de Romania, ceea ce inseamna ca orasul Budapesta reprezinta o locatie accesibila de a fi vizitata.

Si, pentru ca nu e foarte departe, cel mai indicat este sa calatoresti pe cale rutiera pana in Ungaria – trenul iese din discutie, mai ales din cauza timpului petrecut pe drumuri; iar masina personala nu e chiar cea mai buna solutie, pentru ca te limiteaza – platesti taxe pe autostrazi, bani pe combustibil, masina se uzeaza, iti faci griji cu privire la locul de parcare etc. De aceea, cea mai rentabila si eficienta solutie de a calatori cat mai repede si accesibil este reprezentata de firmele de transport persoane.

Trasee in Ungaria

Asadar, compania Nick Trans devine solutia ideala, deoarece ofera clientilor sai transport Romania Ungaria, la cele mai bune preturi. De asemenea, daca te plangeai ca nu ai apucat sa vezi nici macar o mica parte din Romania, cu Nick Trans vei avea ocazia: traseul pe Romania- pana la iesire din tara- se desfasoara pe ruta Suceava-Vatra Dornei- Bistrita- Gherla- Dej- Cluj- Alesd- Oradea- Bors, iar pe Ungaria se urmeaza traseele Artand- Szolnoc- Budapesta- Gyo- Hegyeshallom sau Artand- Szolnoc- Budapesta- Redics.

 

TOP