FORGOT YOUR DETAILS?

Transport intern si international de persoaneRomania - Franta

Transport persoane Romania Franta

Nice – Aix En Provence – Nimes -Montpelier – Beziers – Narbone -Perpignan


 

Rezerva un loc  | Bilet autocar Franta


 

Cauti o companie de transport care sa iti ofere cele mai bune conditii, preturi avantajoase si destinatii diverse pentru transport international Romania – Franta? Nicktrans este, in acest caz, cea mai potrivita alegere.

Bilete de autocar pentru Franta

Asiguram transport persoane spre si dinspre Franta, cu autocare si microbuze dotate cu tot ceea ce este necesar pentru o calatorie cat mai confortabila. Autocarele cu care asiguram transportul in cele mai bune conditii au un numar ridicat de locuri (35 – 72), fiind utile chiar si in cazul in care calatoria se desfasoara in grupuri mai mari. Incadrate la categoria de 2 si 3 stele, autocarele au incluse ca si dotari standard sistemul de incalzire independent, instalatie audio-video, DVD, aer conditionat, toaleta si bucatarie proprie.

Pentru calatorii in grupuri mai restranse si pentru un plus de confort, Nicktrans pune la dispozitie si posibilitatea microbuzelor de categoria I, cu un numar de 9 – 20 locuri. Microbuzele sunt dotate de asemenea cu sistem independent de incalzire si cu aer conditionat.

In cazul in care destinatia este Franta, exista posibilitatea de a ajunge in diverse orase precum Nice – Aix En Provence, Nimes, Montpelier, Beziers, Narbone sau Perpignan. Plecarile catre aceste destinatii sunt saptamanale, in fiecare zi de joi si vineri. Indiferent daca este necesar transportul de persoane sau de colete, Nicktrans ofera astfel cele mai bune servicii si calatorii in siguranta, in cele mai bune conditii.

Pentru informatii suplimentare si rezervari, accesati pagina de contact, unde veti gasi detalii complete despre agentiile Nicktrans.


 

Bilete autocar Romania Franta tur si retur    Transport de persoane Romania Franta

TOP