FORGOT YOUR DETAILS?

Transport intern si international de persoaneRomania - Anglia

Transport persoane Romania Anglia

Calais-Dover-London.

 

 


 

Daca planuiesti sa vizitezi castelul reginei Marii Britanii, atunci cu siguranta ai nevoie de un mijloc de transport sigur si in siguranta, ceea ce iti punem si noi la dispozitie prin intermediul agentiei de transport persoane. Impreuna cu noi, vei ajunge in Anglia in cel mai scurt timp, cu ajutorul biletelor de calatorie la cele mai rentabile preturi.

Pe langa cursele nationale, iti punem la dispozitie si curse intenationale catre oricare dintre tarile din Europa, printre care si Anglia, acolo unde fiecare ruta de transport este realizata cu mijloace de transport cotate cu doua si trei stele si implicit detin de cele mai moderne facilitati. Dispunem de autocare si microbuze cu o capacitate minima de 9 locuri si 72 de locuri maxim, insa, si de remorci pentru bagaje, pentru a duce cu voi cele mai importante lucruri si amintiri.

Orase inedite de vizitat alaturi de Nicktrans

Soferii profesionisti se asigura mereu ca cerintele clientilor sunt respectate, efectuand opriri dese pentru a merge la toaleta, pentru a face cateva cumparaturi sau pentru a surprinde peisajele unice ale Europei. Traseul porneste din Suceava si ajunge la destinatie, parcurgand Bistrita – Cluj – Oradea – Bors – Budapesta – Gyor – Viena – Linz – Passau – Regensburg – Nurenberg – Wurzburg – Frankfurt – Bonn – Aachen – Liege – Bruxelles – Lille – Calais – Dover – Londra. In fiecare vineri ne regasiti in parcarea Mall Suceava, unde la ora 11:00 pornim in marea cursa pentru a va duce mai aproape de cei dragi si pentru a ajunge la locul de munca pe care il detineti.

Plecarile sunt saptamanale, atat din locatia din Suceava, cat si din oricare alte agentii ale noastre, insa, pentru mai multe informatii va rog sa ne trimiteti mesajul prin formularul de pe pagina de contact sau telefonic la numarele de telefon:

Tel / Fax: 0230 / 531.339
Mobil: 0748 / 119.898
Mobil: 0745 / 534.363

 

TOP