FORGOT YOUR DETAILS?

Transport intern si international de persoaneRomania - Germania

Transport Persoane Romania Germania

Passau-Regensburg-Nurenberg-Wurzburg-Frankfurt-Bonn

 


 

Rezerva un loc  | Bilet autocar Franta


Iti punem la dispozitie cele mai moderne autocare si microbuze pentru a ajunge in Germania, beneficiind de toata atentia noastra, de a te lasa la destinatia mult dorita. Impreuna cu agentia noastra de transport persoane si colete te bucuri de experienta calatoriei in cele mai sigure si confortabile conditii, astfel incat suma pe care o aloci pentru o deplasare externa sa iti ofere privilegiile pe care le meriti in timpul calatoriei.

 

La noi gasesti cele mai moderne autocare si microbuze, cu bai proprii, aer conditionat, DVD, sistem audio-video si implicit incalzire independenta pentru fiecare loc pe scaun.

 

Autocarele noastre au un numar de la 35 la 72 de locuri pe scaun, incat sa nu calatoresti niciodata singur. In cazul in care vrei sa inchiriezi autocare sau microbuze clasificate cu o stea, iti punem la dispozitie microbuze cu o capacitate de 9-20 de locuri, la cele mai convenabile costuri.

 

Transport de colete Romania Germania

Poti sa trimiti si sa primesti colete, cu o taxa extrem de mica, ceea ce iti va permite sa fii mai aproape de oamenii dragi tie. De aceea, ne concentram atentia pe ruta Romania – Germania, cu plecari saptamanale din Suceava si cu destinatie oricare dintre orasele Passau, Regensburg, Nurenberg, Wurzburg, Frankfurt sau Bonn.

 

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la sediul din Suceava, la nr. de telefon 0230 / 531.339 sau  0748 / 119.898 si la oricare dintre agentiile noastre din Romania.


TOP