FORGOT YOUR DETAILS?

Transport persoane Romania – Germania

Romania  – Passau, Regensburg, Nurenberg, Wurzburg, Frankfurt sau Bonn

 

Iti punem la dispozitie cele mai moderne autocare si microbuze pentru a ajunge in Germania, beneficiind de toata atentia noastra, de a te lasa la destinatia mult dorita. Impreuna cu agentia noastra de transport persoane si colete te bucuri de experienta calatoriei in cele mai sigure si confortabile conditii, astfel incat suma pe care o aloci pentru o deplasare externa sa iti ofere privilegiile pe care le meriti in timpul calatoriei.

La noi gasesti cele mai moderne autocare si microbuze, cu bai proprii, aer conditionat, DVD, sistem audio-video si implicit incalzire independenta pentru fiecare loc pe scaun. Alaturi de acestea, diferenta de traseu din Romania in Germania nici nu se va simti, pentru ca ruta noastra este menita sa iti ofere peisaje unice, pe care le poti fotografia si care te pot inspira.

Autocarele noastre au un numar de la 35 la 72 de locuri pe scaun, incat sa nu calatoresti niciodata singur. In cazul in care vrei sa inchiriezi autocare sau microbuze clasificate cu o stea, iti punem la dispozitie microbuze cu o capacitate de 9-20 de locuri, la cele mai convenabile costuri.

Impreuna cu transportul efectiv de persoane, te poti bucura sa trimiti si sa primesti colete, cu o taxa extrem de mica, ceea ce iti va permite sa fii mai aproape de oamenii dragi tie. De aceea, ne concentram atentia pe ruta Romania – Germania, cu plecari saptamanale din Suceava si cu destinatie oricare dintre orasele Passau, Regensburg, Nurenberg, Wurzburg, Frankfurt sau Bonn.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la sediul din Suceava, la nr. de telefon 0230531339 sau  0748119898 si la oricare dintre agentiile noastre din Romania.

 

TOP