FORGOT YOUR DETAILS?

Transport intern si international de persoaneRomania - Portugalia

Portugalia

Estrmoz-Evora-Beja-Moura-Montemor-Lisabona.

Romania adeus! Bon dia Portugal!

 

Daca tocmai te-ai decis sa pleci intr-o calatorie pana in Portugalia, sa te bucuri de cele mai line ape si sa admiri un peisaj inedit, atunci ai gasit si raspunsul perfect pentru calatorie: Nicktrans. Impreuna cu noi ai sansa de a-ti rezerva un bilet de autocar la cele mai mici preturi, si, evident vei avea sansa de a spune „La revedere, Romania! Ola, Portugalia!”.

Cea mai buna alegere pe care o poti face in domeniul calatoriilor este sa optezi pentru autocare cotate cu doua si trei stele, care sa iti ofere cele mai moderne facilitati, cu un minim de pret inclus. Pentru oricare calatorie, de o zi sau de doua zile, opririle sunt inevitabile, la fiecare 4-5 ore de calatorie, iar soferii care cunosc bine ruta vor avea grija ca fiecare cerinta a pasagerilor sa fie indeplinita in cele mai sigure conditii.

Cat despre tarife, pretul biletelor porneste de la 50-70 euro si include numai valoarea de TUR, achitandu-se numai la plecare. Bineinteles, iti oferim posibilitatea de a rezerva si plati in avans, din momentul in care stii care este perioada in care te decizi sa pleci, asigurandu-te de toate informatiile necesare pentru a calatori in siguranta.

Transport de persoane Romania – Portugalia

Traseul pe care pornim catre Portugalia incepe din Suceava, continua pe ruta Bistrita – Cluj – Oradea – Bors – Budapesta – Maribor – Ljubljana – Trieste – Mestre – Padova – Vicenta – Verona – Cremona – Piacenta – Savona – Imperia – Monaco – Cannes – Nice – Aix en Provence – Nimes – Montpellier – Narbonne – Girona – Barcelona – Taragona – Castellon – Valencia – Honrubia – Madrid (*) – Talavera – Merida – Almendralejo – Badajoz – Evora – Moura – Beja – Montemor – Setubal – Lisabona.

Plecam in fiecare zi de Joi, la ora 13:00 (ora de plecare) din parcarea Iulius Mall Suceava si ajungem sambata la amiaza in agentia nostra din Lisabona, acolo unde cei dragi va vor intampina cu imbratisari. Ne asiguram de toate conditiile pentru ca fiecare calatorie de a voastra sa fie in siguranta, confortabila si bine dispusa.

TOP